John Deere

Címkék: john deere

2010.05.18. 18:17

Az utóbbi időben igen sokat gondolkoztam azon, hogy milyen zöld legyen a "zőccség". Mert az, hogy zöldnek kell lennie az biztos! Legyen L 60 D, Elm zöld, hogy a rémálom folytatódjon a gyári szinével vagy esetleg valami más árnyalat legyen? Nehezen tudtam eldönteni mit is kellene tennem, mert a belecsimbókolt kapcsolók miatt a belsejét is fújni kell... Nem szeretem az ilyeneket mert az ami gyárilag össze van rakva és le van festve az sosem érhető utol minőségileg, főleg ha előtte magyar "mesterek" már taknyolták az autót. És ez sajnos itt hatványozottan igaz. Ekkor jött az a gondolat, hogy mivel elég nagy mezőgazdász vagyok, nem a csak végzettségem, hanem a belső értékeim alapján is, legyen "kombányződ".

Ez egy RAL szin amelyik bárhol elérhető és létezik gyári kiadásban is különböző kiszerelésekben. Akik már használták jó tapasztalatokat osztottak meg velem, mint például, hogy jól húz, jól takar, remekül higítható és nem utolsó sorban zöld. Szóval ezért ez, kicsit világosabb, de bármikor beszerezhető hozzá a 0,75-ös flakonos verzió, ha javítani kell és lehet, hogy jól fog mutatni a bogár sárga gépháztetővel. Hamarosan egységesítünk!

Stay tuned...

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr102013451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása