Farsang ratro

2011.01.20. 18:46

Gyerekkorom képei között, valamint az orromban turkálva találtam ezeket a képeket. Te már iskolába jársz, nekem ne magyarázz!!!
 

Robika iskolába jár és olvasni tanul, apuka pedig kézműves szakkörbe iratkozott be. Ezek mellett a kedvence Mackó Misi, akinek megpróbáltam a bőrébe és maszkjába bújni. Az arcom nem látszik a maszk mögött de biztosan jól éreztem magam mert Technokol Rapiddal készítette esténként apuka. Elnézve az öltözetet a fantáziával szüken bánt a teremtő muteréknáél, mert a világosbarna felsőt egy Kula Bá' színű bokavillantós nadrág koronázza meg. Sajnos nem látszik  kiskossuth lépcsőfordulójában, hogy milye szuper csirke vagy kakasbőr szandi van a lábamon, de a ruhát elnézve ez valami Úttörő Áruház leértékelt osztályának csúcsdarabja lehetett, amiből a lábujjam kilóg. Trendi...

Előkerültek az ellenőrzőim. A legkomolyabb az szeptember 28-án egy szaktanári... Még el sem kezdődött az év.

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr72600783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása