Nem az első alkalom volt, hogy gondolati szinten elindultunk, sőt oda is értünk a Peti által szervezett esti összejövetelre. Most viszont tett is követte a gondolatot. Sok karaktert kár lenne pazarolni az autókra és a látványra, hiszen a nyár lett volna az igazi egy ilyen összejövetelre, de nekünk csak a késő őszi időpont jutott, mindegy.

Valahol ötven és hetven között találkoztunk Ricardoval és gyermekével. A fiam megjegyezte, hogy a Lajosunk feje olyan mint egy termés amelyből Halloweenkor lámpást szoktak csinálni. Azt mondják a gyerek és az ittas ember őszinte. (Bocs Ricardo!) Megérkezvén észhez kellett térjek a sokktól amit a hamburger ára okozott, de megjegyzem, hogy nem mentem a falnak sem az ízvilágtól, sem a fogyasztás mikéntjétől. Nem szeretem ha maszatos a kajától a kezem, most az lett. Ez igazán nem is erről szólt most, mindegy lett volna ha egy füstös kocsmában zsíroskenyeret kaptunk volna hagymával...Hazafelé megváltottuk a bogaras világot, Binci vezetett, de többett nézett hátra mint előre. Éjjel kettőkor beestem az ágyba és reggel hátkor úgy keltem mintha halál másnapos lennék, pedig nem. Örültem, hogy ott lehettünk, megyünk még, de nagy a gyanú, hogy legközelebb Nyíregyházán a Giri Gyrosnál tolunk valami faszát, mert az közelebb van, nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr952358576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása