Azért írom csak ezzel a dátummal, mert ez igazán emlékezetes marad számomra-számunkra! De erről egy másik bejegyzés alkalmával bővebben.

Szervezőként, rendezőként nehéz elfogulatlanul írni egy eseményről, de szerintem aki eljött és kicsit is próbálta függetleníteni magát az időjárástól, annak nem lehetett oka panaszra. Sajnos külső okok miatt kicsivel kevesebben voltunk mint tavaly, de végre a nagy vízfejből, Budapestről is érkeztek ideillő autóval látogatók, illetve a tatabányai különítmény is tiszteletét tette nagy örömünkre. Nem nagyon tudok és akarok több leütést pazarolni a helyzetjelentésre, majd inkább koptatom a billentyűket valami okosság miatt. Beillesztek pár képet a teljesség igénye nélkül és alszok egyet délután.

Aki nem jöttel kb. 80 km-es körzetből és nincs orvosi igazolása vagy bármi elfogadható indoka a távolmaradásra az már most gondoljon a jövő évre és beírhatja a naptárba!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr492307389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása