Cruise Night

Címkék: vw 1200 t1 rajzás cruise night

2010.04.17. 16:32

Kicsit nehezen, esőben indult, de az iőjárás kegyes volt hozzánk és a szívébe fogadott minket. Nem áztunk el, nem fagyott senki kockára és remélem mindenki jóleső érzéssel aludt el az esemény után. Akiknek ez nem sikerült azok vagy nem voltak ott, vagy valami egészen más miatt nem tudták ezt megtenni. Itt volt lehetőség kötetlen beszélgetésekre, nézelődésre miközben lélekben már biztosan mindenki a másnapi nagy találkozót várta, kicsit mintha egy legény vagy lánybúcsú lenne ez az esküvő előtt. De remélem mindeki jól érezte magát és ha lesz lehetősége, meg bogara, meg esemény ami előtt újra összejöhetünk, akkor megteszi ezt újra, velünk! Addig is pár kép a megjelentekről:

A Typ-3 2 évvel ezelőtt velem jött haza Ausztriából, akkor még nem így nézett ki. Csillag Gabi legújabb gyöngyszeme, a sok közül. Egy a sok vizes közül ami a stílusok keveredését mutatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr241929573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása