Push any Button!

Címkék: 1 formula button kimi

2009.10.19. 23:19

Régóta figyelemmel követem a Forma 1 eseményeit, bár az utóbbi időben speciális szűrőn keresztűl, a szemhéjamon át nézem. A rajtnál még nem használom ezt a remek "testrészemet" és általában a befutónál sem. De közte igen. Az elmúlt években Kiminek szurkoltam, nem a Ferrari maitt, hanem azért mert előbb iszik, aztán locsol. A "Cipőkészítő" érában nem szerettem a Ferrarit, ezután sem fogom, mert a lófejű, törpe matadorral nem tudok azonosulni. De igazán az elmúlt időszak nem is róluk szólt, hanem egy kukoricapehely zabáló, teázgató angol "hülyegyerekről", Buttonról. Mindenki tudta, ha odakerül akkor megcsinálja, de valahogy sosem akart neki összejönni, most viszont megmutatta, hogy kurvára világbajnok, ahogyan fogalmazott és ahogyan vezet. Kit érdekel, hogy mióta nem nyert és mikor ált utoljára dobogón?!

Massa helyében sem lett volna senki, hiszen ö intette le, aki tavaly itt bukta el a vb-t, idén pedig a magyar verseny óta nem versenyzett, jövőre pedig kap egy majmot a csapatba. Kimi már most hiányzik...

Jenson, csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr171462099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása