WASP

2009.06.14. 15:56

A fenti cim nem a szexuális szokásaikról elhiresült régi metal bandára vonatkozik, hanem egy gyönyörű darázsra. Ezt a szépen fényezett és izlésesen dekorált "headturner"-t Siófokon kaptam lencsevégre. A 200-as motorját Polini szett lélegezteti és megfigyelhető az Öhlins első rugóstag is. Ezzel már tényleg lehet motorozni is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr361184393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákim21 2009.10.01. 21:00:32

A minap kaptam egy levelet a barátomtól "Sztár vagy öcsém" címmel.Én lennék a Vespa tulajdonosa.Köszönöm a dícsérő szavakat és örülök,hogy odafordítottad a fejed.Mielőtt alkezdenék a savazást,az első gátló BITUBO!Gianni-tól vettem a Motor Line-nál.Az Öhlins matrica azért került rá,hogy külsőre megegyezzen a mugelloi nagydíjon induló Ducatik minden részletével.Most már jöhetnek a már megszokott fikázó kommentek...

BR 2009.10.25. 21:06:44

@Ákim21: Nem hiszem, hogy bárki bármiért is savazna. A gép valóban szép, nagyon irigyellek érte, a Renegade-ban voltam és akkor indultál el vele, nagyon okos a gép.
süti beállítások módosítása