Gyoma&rőd

2008.08.03. 20:30

Az idén immár 12. alkalommal került megrendezésre a gyomai bogaras találkozó. Újra jó eséllyel pályázik az év találkozója cimre, bár egészen addig amig igazi konkurenciája nincs, addig ez nem is lesz másképp.

Alig készitettem képeket, mert próbáltam magam annak az alig 24 órának szentelni amig a találkozón lehettünk, ugyanis egy esküvő miatt félbehagytuk a sörözést, fürdést, felvonulást. Mi inkább elvonultunk.

A gyermek megszerezte első komolyabb sérülését is ezen a hétvégén. Kiesett a Hotel Felix ajtaján és kicsattant a fejbőre hátul. De egy óra múlva mintha nem törtét volna semmi, pörgött tovább.

Az idei talákozók is bizonyitják, hogy egyre komolyabb vasak kerülnek elő garázsokból egy izmosabb motorokkal. Volt itt 50 méteren belül 2500-as Oettinger, 2400-as Boxer-Shop, 1900-as Typ1 Megyó műhelyéből és még egyéb nyalánkságok. Össze kell kapnom magam a 2100-es motorommal!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr83598908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása