Debrecen ratro

Címkék: debrecen teletál ratro

2011.06.20. 07:47

Ezen a sorozaton a városunk (Kifalva, a képek az Árpád téren készültek, hol máshol?!) egyik legrégebbi kihordásos étkeztetéssel foglalkozó vállalkozásnak autója látható. Nem mai darab, de azt hiszem ez most nem is tartozik a lényeghez. Illetve pont ez a lényeg! Nem tapéta található rajta, hanem igazi kézzel festett dekoráció díszíti a céges flotta meghatározó darabját.

A rendszáma alapján 97-98 körüli évjárat lehet és lokálpatriótaként az Autó-Eskort volt a forgalomba helyező cég. Látható, hogy kozmetikai festésen, vagy állagmegóváson már részt vett a vas, de óvatosan körbe festették a logót, mert lehet aki festette már nincs köztünk. Viszont még ebben a formában is örömteli ilyeneket látni, esetleg egy VW T1 vagy T2 lenne nagyobb hatással rám. Nem csak dekor szinten...

Ja, a mai menü itt olvasható!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr452999317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása