Golf

Címkék: vw golf rat look narrowed beam narrowed

2011.04.22. 06:53

Arra jó az internet ha nem vagy biztos abban, hogy jó vagy abban amit csinálsz vagy esetleg úgy érzed, hogy kevés hülyébb van nálad akkor rá tudsz keresni, hogy ez nem így van. Sok esetben nem is kell messzire menni, hiszen most csak egy kicsi schengeni határt kell átlépni, hogy ilyen, igazán beteg társakba botoljon (vagy inkább akadjon, a hasmagasság miatt) az ember. Nézegetem és azon gondolkozom, hogy mi vihette rá őket, miért kellett ezt csinálni?! De sokkal fontosabb az, hogy hogyan csinálták, nincs róla leírás, mert ez hatalmas!

Szóval vagyunk itt betegek egy páran és ezt nézve már nem is tartom magam annyira hülyének azért mert keskeny hidas 1303 faragásába akarok kezdeni...

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr542846585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása