Erős Pista

Címkék: erős pista piros arany

2010.10.21. 07:39

A minap utaztam, gyors kocsin utaztam. Ilyen, akár mini utazások alkalmával is atombombaként villan belém magyarságunk. Élénken élnek a képek bennem amikor a elindultak honfitársaink Bécsbe a vasfüggöny mögé, akár kocsival, busszal vagy vonattal. Vagy akár nagyikáék mennek az interpicivel a városba, mert menni kell az SZTK-ba vizsgálatra, de csak ha lúdtalp vagy csípőprobléma miatt. Ellenkező esetben máris előkerül a szalvétából, vagy a "holpakkból" a kenyérke, tepertő, disznósajt, jó esetben bundás hús és enni kell, ha meghalunk is! Még ha mindössze 15 percig tart az út akkor is.

Lehet ez a kellemesen többször csípős kis paprika is erre készült aztán elfogyott a szalonna, vagy nem volt elég a téliszalámi és elmúlt szegény. Az íze, a szine és a lényege. Mementoja a nyárnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr682387722

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: content 2018.02.22. 03:57:43

Csatlakozz! - Óbuda több mint város!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása