Micra

Címkék: nissan micra

2010.09.28. 18:48

A mostanában következő, régebbi autóimra vonatkozó bejegyzések kicsit szentimentálisak, vagy erőszakos hangvételűek lesznek. Ez persze nem jelenti azt, hogy becsukott szemmel kellene olvasni, csak volt olyan autóm amire ha rágondolok melegség tölti el a szivemet és van olyan is amitől sirni tudnék. (És nem azért mert a paksi mogyorót tépkedem a seggemből!)

A Micra 1999 december 30-án került hozzám, újként vásároltam az akkori munkahelyemen. Óriási élmény volt beleülni, bírtokolni, tudni azt, hogy megtehettem, hogy új autóm van. Sokat közlekedtünk a kis "diszkórobbanás" kék csodával, ami mindent megkapott akkor amire szüksége volt. Nem volt nálam sokáig, másfél évet éltünk együtt, de emlékek és élmények kötnek hozzá. Például emlékszem, hogy Fegyi elkérte egyszer és olyan kedves próbált lenni, hogy visszatankolja a kijárt mennyiséget, de ezzel sikerüt megkarcolnia a tanknyílás alatti részt. Kösz! Lehet pont a kimosott For You kabátomra gondolt, hogy hogyan lett az foltos egy mosástól?! Vagy amikor az akkori csajom sikeresen meghúzta a jobb hátulját miközben a garázsba állt be. Meglepődött, mert nem ordítottam, olyan részeg voltam. Más nem is jut eszembe hirtelen, lehet nem hagyott mély nyomot bennem... Szép kis autó volt, kapott ültetőrugót, felniket, ahogy kell. Majd másfél év utn elkerült egy bácsihoz akitől valószinüleg már továbbkerült. Most újra láttam mert egy fénykép nem maradt róla. Az életem meghatározó autói közül a többség ezután következett, ez volt az előfutár, aminek már 10 éve. Jaj, hogy öregszik, de még mindig diszkós!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr422330238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása