Ma kora este Debrecenben futottunk össze beszélgetni, mustrálni a vasakat. Igazán híres vendégünk is volt a keleti blokkból, Pócsi Pisti, aki az 500-as Trabantjával érkezett "vendégségbe". A VW Festival hivatalos hangja is Ő volt tavaly és idén sem szakítunk a hagyományokkal ezen a szinten. A vele illetve a róluk készített riportot, ami a KGST Partyval kapcsolatos, itt olvashatjátok: belsoseg.blog.hu/2010/07/30/nyertel_mar_zsigulit_eskuvon

Újra sikerült meglepődni a 20 gépkocsi megjelentén, valamint a városunk tüdejét képező Nagyerdőn sétáló emberek mosolygós, vidám tekintetén ahogy a "rovarokat" figyelték. Az este egy piros-sárga hamburgerezésbe és egy rövid gurulásba fulladt... Holnap futómű csere!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr942188031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása