Volvo ?

Címkék: volvo ikea 240 242

2010.01.20. 21:21

Ami az előzőből kimaradt:

 

Bár ez a kupé már kicsit sok, de példaértékű lehet  V8-as motor, a kidolgozás. A kerekek és a lámpák már a "túmáccs" kategória, de ezt leszámítva vállalható lenne úriemberek között is. A tegnapi bejegyzés kicist felkorbácsolta az indulatokat a kommentezők között, de ez így van rendjén. Mindenképpen megjegyzendő, hogy ez a blog levegős lomokról szólna, de szívesen nézegetek gyermekoromban született korszakalkotó autókat is, főleg ha hasal az a bizonyos darab. Érdekesebbnek tartottam ezeket mintha egy Jetta vagy Golf csicsás verzióját raktam volna be ide. Nagyon köszönöm az indexnek, hogy a főoldalra kerültem, az eddigi statisztikai egyenesemet kicsit odaverte a hirtelen "népszerűség" de nagyon örültem neki mikor megláttam. A motorokra és a VW Volvo kapcsolatra visszatérve: Igen, tudom, hogy a 2.4 diesel az LT-ből jött (és tudjátok, hogy az 1.6 dieselből lett fejlesztve a hengerszám növelésével?!) de az itt megjelenő vasak aligha öngyújtós verziók voltak. Itt jegyezném meg, hogy a családom rendelkezett egy 245 diesel kombival ami automatával váltóval volt szerelve és egy gyönyörű amerikai verzió volt. Megpróbálok visszakeresni róla képeket és újra jelentkezem majd egy Volvo poszttal. De van még pár négykerekű aminek a láttán könny szökik a szemembe, ezekről is mesélek majd...

A bejegyzés trackback címe:

https://ratro.blog.hu/api/trackback/id/tr341688717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem kéne... 2010.01.20. 23:26:12

ez nem szép ez.
nyilván szubjektív, de az a hátsó lámpa nagyon sápadt, az a felni meg hát izé. annak se feltétlen a méretével van a baj, hanem azzal, amilyen.

amúgy meg:

www.flickr.com/photos/spasticdwarf/3757266288/sizes/o/

(az elején a patentfogó megvan?)
:)))))

nem kéne... 2010.01.20. 23:42:03

@nem kéne...:

amúgy amikor a nissanodig jutottam, pont ez az autó jutott eszembe.
jobban mondva az utánfutója.
www.flickr.com/photos/spasticdwarf/3757266246/sizes/o/in/photostream/
azt lehet tudni, hogy azt a nagy ültetést hogy sikerült megoldani? azt láttam, hogy a laprugó szinte felfelé áll, de esetleg részletek?
süti beállítások módosítása